fbpx

ANALIZE MEDICALE

Analize medicale
la domiciliu

Există numeroase probleme medicale care se instalează confortabil, fără să-și anunțe sosirea în vreun fel. Însă, acestea pot influența negativ întreaga ta viață.

Tu cum te asiguri că starea ta de sănătate este în parametri normali? Indiferent dacă ai sau nu simptome sau semnale care să-ți indice că ceva nu este în regulă, analizele medicale periodice pot preveni sau depista în timp util afecțiunile medicale. Evoluția domeniului medical a făcut posibilă existența unor tehnici de laborator ce pot fi efectuate în confortul căminului tău. Așadar, dacă ai nevoie de analize medicale uzuale, dar nu te poți deplasa la o unitate medicală sau te simți în siguranță la domiciliul tău, solicită serviciile disponibile la Îngrijiri.ro.

Recoltăm până la 800 de analize la domiciliu, iar pentru alte analize contactează-ne la 0745.544.170 / 0332.402.322 sau pe adresa de mail: office@ingrijiri.ro.

Pachet Analize Uzuale I

Hemoleucogramă Completă; VSH, Uree, Creatinină, TGO, TGP, Glicemie, Trigliceride, Colesterol, HDL Colesterol, LDL Colesterol.

Preț: 120 lei

Pachet Analize Uzuale II

Hemoleucogramă Completă, VSH, Uree, Creatinină, TGO, TGP, GGT, Glicemie, Trigliceride, Colesterol, HDL Colesterol, LDL Colesterol, Acid Uric, Electroforeza Proteinelor Serice, Proteine Totale, Magnezemie, Sideremie, Calciu Seric, Calciu Ionic, Proteina C Reactivă Cantitativ, Fibrinogenemie, Fosfatază Alcalină, Ag Helicobacter Pylori, Ex Sumar Urină + Sediment.

Preț: 333 lei

Pachet Analize Uzuale III

Hemoleucogramă Completă, VSH, Acid Uric, Fibrinogenemie, Proteina C Reactivă - Cantitativ, Factor Reumatoid - Cantitativ, Uree, Creatinină, Calciu Ionic, Proteine Totale, TGO, TGP, Fosfatază Alcalină, EX Sumar Urină + Sediment.

Preț: 180 lei

Analiză Anticorpi Sars COV 2

ingrijiri.ro-analize-covid

Anticorpii reprezintă răspunsul imun al organismului la virus. De asemenea, acest test arată dacă cineva a avut sau nu COVID fără să-și dea seama de prezența lui.
Analizele Anticorpi se adresează tuturor celor care doresc să afle dacă au avut contact cu virusul SARS COV 2 , au manifestat simptome ușoare sau au intrat în contact cu un pacient COVID – 19.

Preț: 105 lei

SOLICITĂ PACHETUL

Îți dorești să beneficiezi de servicii
de îngrijiri medicale la domiciliu?

Îți suntem alături în procesul de tratament sau recuperare prin intermediul specialiștilor noștri.

Cine poate beneficia
de îngrijiri medicale la domiciliu

În regim privat: orice pacient

Pentru a beneficia de îngrijiri la domiciliu contra-cost, ai nevoie de recomandarea unui medic specialist. În acest caz, specialiștii clinicii noastre te pot ajuta cu un plan de îngrijire individualizat, care va cuprinde toate serviciile medicale, perioada și ritmicitatea cu care pacientul vei beneficia de acestea.

În regim de gratuitate: orice pacient asigurat

Recomandarea în cazul persoanelor asigurate poate veni de la medicul de familie, medicul specialist la externarea din spital, medicul de specialitate din ambulatoriu. De asemenea, ea poate fi indicată și pentru pacienți cu boli cronice, handicap, convalescență, boli în fază terminală.

Cum poți beneficia de gratuitate prin CAS

null

Obținerea recomandării medicului

În cazul în care doriți să beneficiați de servicii gratuite, în baza asigurării CAS, trebuie să urmați o serie de etape simple. La externarea din spital sau ambulatoriul de specialitate, pacientul trebuie să primească de la medicul specialist o recomandare tip de îngrijiri medicale la domiciliu care să conțină serviciile medicale, perioada și ritmicitatea, în concordanță cu diagnosticul stabilit și în funcție de patologia bolnavului și statusul de performanță ECOG al acestuia. Recomandarea trebuie să precizeze și activitățile zilnice pe care asiguratul nu le poate îndeplini.

null

Întocmirea dosarului pentru CAS

Cu această recomandare, pacientul externat din spital/aparținătorii/persoana împuternicită întocmește un dosar pe care îl depune la Casa de Asigurări de Sănătate, cu condiția să nu se depășească 5 zile calendaristice de la data emiterii recomandării. De precizat este că beneficiarii acestor servicii aprobate de CAS nu pot depăși 90 de zile de îngrijiri în ultimele 11 luni în una sau mai multe etape (episoade de îngrijire).

null

Contactarea echipei îngrjiri.ro

În momentul în care aveți dosarul medical complet și ați primit aprobarea Casei de Asigurări de Sănătate, vă puteți adresa serviciului nostru, urmând ca echipa de îngrijiri medicale să înceapă vizitele la domiciliu cât mai curând posibil.

null
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului specialist
  • recomandare de la medicul specialist;
  • bilet de ieșire din spital;
  • cerere către Casa de Asigurări;
  • dovada calității de asigurat;
  • act de identitate.
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului de familie
  • recomandarea medicală (tipizat special);
  • cerere către Casa de Asigurări;
  • dovada calității de asigurat;
  • act de identitate.
Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?