fbpx

DESPRE NOI

Îngrijiri medicale la domiciliu,
contra-cost sau gratuit

O boală este întotdeauna un moment nefericit și, mai ales, o luptă pe care trebuie să o porți. Pentru că ne dorim să îți fim alături și să te ajutăm să îți recâștigi sănătatea, echipa îngrijiri.ro îți pune la dispoziție servicii de îngrijire medicală la domiciliu, atât în regim privat cât și prin contract cu CAS.

Fie că îți dorești să îți continui, pe cât posibil, activitățile de zi cu zi sau preferi să înfrunți boala într-un mediu familia, serviciile de îngrijiri la domiciliu sunt o alternativă sigură și comodă. Vei beneficia atât de căldura celor dragi, cât și de atenția necondiționată a specialiștilor noștri și vei scăpa de birocrația serviciilor de stat. În plus, vei putea să eviți infecțiile nosocomiale sau spitalizarea prelungită, departe de casă.

null

Misiunea
îngrijiri.ro

Ajutăm persoanele cu probleme de sănătate să își recupereze starea de bine prin intermediul serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu.

null

Viziunea
noastră

Ne dorim să contribuim la o lume în care îngrijirile medicale să fie disponibile pentru toată lumea și să poată fi realizate la standarde ridicate atât în clinici, cât și la domiciliul pacientului.

Cine poate beneficia
de îngrijiri medicale la domiciliu

În regim privat: orice pacient

Pentru a beneficia de îngrijiri la domiciliu contra-cost, ai nevoie de recomandarea unui medic specialist. În acest caz, specialiștii clinicii noastre te pot ajuta cu un plan de îngrijire individualizat, care va cuprinde toate serviciile medicale, perioada și ritmicitatea cu care pacientul va beneficia de acestea.

În regim de gratuitate: orice pacient asigurat

Recomandarea în cazul persoanelor asigurate poate veni de la medicul de familie, medicul specialist la externarea din spital, medicul de specialitate din ambulatoriu. De asemenea, ea poate fi indicată și pentru pacienți cu boli cronice, handicap, convalescență, boli în fază terminală.

Cum poți beneficia de gratuitate prin CAS

null

Obținerea recomandării medicului

În cazul în care doriți să beneficiați de servicii gratuite, în baza asigurării CAS, trebuie să urmați o serie de etape simple. La externarea din spital sau ambulatoriul de specialitate, pacientul trebuie să primească de la medicul specialist o recomandare tip de îngrijiri medicale la domiciliu care să conțină serviciile medicale, perioada și ritmicitatea, în concordanță cu diagnosticul stabilit și în funcție de patologia bolnavului și statusul de performanță ECOG al acestuia. Recomandarea trebuie să precizeze și activitățile zilnice pe care asiguratul nu le poate îndeplini.

null

Întocmirea dosarului pentru CAS

Cu această recomandare, pacientul externat din spital/aparținătorii/persoana împuternicită întocmește un dosar pe care îl depune la Casa de Asigurări de Sănătate, cu condiția să nu se depășească 5 zile calendaristice de la data emiterii recomandării. De precizat este că beneficiarii acestor servicii aprobate de CAS nu pot depăși 90 de zile de îngrijiri în ultimele 11 luni în una sau mai multe etape (episoade de îngrijire).

null

Contactarea echipei îngrjiri.ro

În momentul în care aveți dosarul medical complet și ați primit aprobarea Casei de Asigurări de Sănătate, vă puteți adresa serviciului nostru, urmând ca echipa de îngrijiri medicale să înceapă vizitele la domiciliu cât mai curând posibil.

null
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului specialist
  • recomandare de la medicul specialist;
  • bilet de ieșire din spital;
  • cerere către Casa de Asigurări;
  • dovada calității de asigurat;
  • act de identitate.
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului de familie
  • recomandarea medicală (tipizat special);
  • cerere către Casa de Asigurări;
  • dovada calității de asigurat;
  • act de identitate.

Îți dorești să beneficiezi de servicii
de îngrijiri medicale la domiciliu?

Îți suntem alături în procesul de tratament sau recuperare prin intermediul specialiștilor noștri.

Îngrijire medicală la domiciliu
adaptată nevoilor tale

Suntem atenți la nevoile tale medicale și prețuim timpul petrecut cu familia, în confortul propriului cămin. Suntem conștienți că fiecare persoană are nevoie de o îngrijire adecvată și adaptată corespunzător nevoilor individuale și nu neglijăm importanța factorului psihologic și al mediului ambiant în procesul de vindecare.

De aceea, echipa îngrjiri.ro îți oferă cele mai bune servicii de îngrijire la domiciliu, disponibile atât în regim contra-cost, cât și gratuit prin decontarea de la Casa de Asigurări de Sănătate.

Află mai multe

Serviciile noastre

null

Testare rapidă COVID-19 la domiciliu

Fie că prezinți simptome ale virusului SARS-Cov-2 sau ai avut contact cu o persoană confirmată pozitiv și vrei să fii sigur de starea ta de sănătate, poți apela la noi pentru testarea rapidă la domiciliu.

null

Administrarea
medicamentelor

Asigurăm administrarea medicamentelor intra-venoase (IV), intramusculare (IM), subcutanate (SC) sau intradermale (ID), precum și a tratamentului perfuzabil.

null

Recoltare
analize

Dacă situația medicală nu vă permite deplasarea, echipa îngrjiri.ro vă poate ajuta cu recoltarea probelor biologice (sânge, urină, materii fecale) la domiciliu.

null

Îngrijirea escarelor
și a plăgilor

Pacienții cu escare sau plăgi (simple sau infectate) au nevoie de îngrijire permanentă, chiar și după externare, iar specialiștii noștri sunt pregătiți pentru astfel de situații.

null

Îngrijirea tubului de dren și a canulei traheale

Echipa noastră se poate deplasa la domiciliu pentru igiena canulei și a zonei vizate, precum și pentru tratarea zonei în urma operației.

null

Kinetoterapie
individuală

Serviciile de kinetoterapie sunt utile pentru prevenirea sau tratarea problemelor de motricitate. Echipa îngrijiri.ro îți pune la dispoziție kinetoterapeuți dedicați și atenți la nevoile tale.

null

Măsurarea
glicemiei

Pentru persoanele ce suferă sau sunt predispuse la diabet, măsurarea constantă a glicemiei este absolut necesară.

null

Măsurarea
parametrilor fiziologici

Tensiune, temperatură, glicemie, saturație – poți afla toate aceste informații prin vizita unui specialist îngrjiri.ro la domiciliul tău.

null

Manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit

Echipa noastră te poate ajuta cu manevrele speciale de mobilizare, masaj, aplicații medicamentoase, utilizarea colacilor de cauciuc și a rulourilor.

null

Manevre terapeutice pentru evitarea complicațiilor pulmonare

Dintre manevrele ce pot fi realizate la domiciliul pacientului de către echipa îngrijiri.ro, amintim: posturi de drenaj bronșic, tapotaj, fizioterapie respiratorie.

null

Clismă

Fie că discutăm despre clisma evacuatorie sau teraputică, aceasta poate fi realizată la domiciliu dacă există recomandarea medicului specialist în acest sens.

null

Montare/schimbare
sondă urinară

Situațiile în care vezica urinară nu mai funcționează corespunzător sunt adesea întâlnite, mai ales la bătrâni. Montarea sondei urinare sau schimbarea acesteia poate fi acum realizată din confortul propriei case.

null

Suprimare
fire

Dacă nu dorești să te mai deplasezi la spital pentru înlăturarea firelor după operație sau medicul ți-a recomandat să nu o faci, apelează cu încredere la echipa îngrjiri.ro.

null

EKG

Pentru pacienții cu probleme cardiologice, efectuarea unei electrocardiograme la domiciliu poate fi o variantă comodă de a-și monitoriza starea de sănătate.

null

Alimentarea artificială pe gastrostomă/sondă gastrică

La recomandarea medicului, te putem ajuta cu îngrijirea dispozitivelor de alimentare artificială (grastrostomă sau sondă gastrică).

Deschide chat-ul
Sună acum!
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?