fbpx

PACHETE ȘI SERVICII

Pachete medicale
de îngrijire la domiciliu

Din toate câte există și câte avem, sănătatea este prima de care trebuie să ne îngrijim. Ingrijirile medicale la domiciliu au rolul de veni în ajutorul celor care fie se află în imposibilitatea de a se deplasa la o unitate medicală, fie se simt mai confortabil în propriul cămin. Pentru a-ți fi alături, îți  punem la dispoziție trei pachete medicale ce pot fi realizate acasă, atât în regim contra cost, cât și cu gratuitate de la CAS.

În funcție de recomandarea medicului, te putem ajuta cu servicii cardiologice, urologice sau de medicină internă. Consultă pachetele pe care ți le punem la dispoziție în lista de mai jos.

Dr. Bogdan Danilă – medic specialist cardiolog

Pachetul Cardio vine în întâmpinarea pacienților cu afecțiuni cardiace, care doresc efectuarea unor investigații de specialitate în confortul propriei case. Facem din inimă tot ceea ce facem și avem în vedere atât prevenirea, cât și tratarea afecțiunilor cardiace. Îți acest sens, îți oferim o evaluare completă, ecocardiografie, electrocardiogramă, monitorizare tensiune arterială și ritm cardiac cu aparat Holter.
Am conceput acest pachet pentru a oferi pacientului confortul și siguranța examinării stării generale de sănătate direct din propriul său cămin.

null

Consultație inițială

null

EKG cu interpretare

null

Ecografia inimii

PREȚ Pachet – 600 LEI

PREȚ REEVALUARE - 150 LEI

SOLICITĂ PACHETUL

Pachetul de
evaluare completă cardiologică

ingrijiri.ro-servicii-cardiologie

Pachet
Evaluare Cardiologică

ingrijiri.ro-pachet-evaluare-cardiologica

De cele mai multe ori, ne dăm seama cât de important este să avem o inimă sănătoasă abia când aceasta începe să ne atenționeze că ceva nu este în ordine.

De aceea, când vine vorba despre afecțiunile cardiace, prevenția este principalul aliat împotriva acestora. La Îngrijiri.ro, îți punem la dispoziție „Pachetul de evaluare cardiologică”, ce are ca scop depistarea, diagnosticarea, tratarea, recuperarea sau monitorizarea bolnavilor cu suferințe cardiovasculare. În cazul în care ai simptome specifice, solicită o primă consultație, iar specialiștii noștri vor veni la tine acasă pentru a stabili ce investigații și tratamente îți sunt necesare.

null

Consultație inițială de specialitate

null

Electrocardiograma (EKG)

PREȚ Pachet – 500 LEI

SOLICITĂ PACHETUL

Dr.Vechiu Constantin

Afecțiunile tractului urinar sau ale rinichilor se pot trata printr-o procedură minim invazivă, cu aparatură de ultimă generație, direct din confortul propriei case. Corectăm patologiile și-ți oferim o viață liniștită! Multe dintre afecțiunile tractului urinar sau ale rinichilor se tratează endurologic, ceea ce înseamnă că procedura pe care echipa noastră o desfășoară este minim-invazivă. De asemenea, tratăm sistemul urogenital și sistemul reproductiv masculin.

null

Ecografie renală/variată

null

Consultație inițială

null

Montarea și schimbarea de sondă vezicală

PREȚ PACHET: 600 LEI.

SOLICITĂ PACHETUL

Pachet Urologie – pentru sănătatea sistemului renourinar

Doctor using digital tablet and talking to patient at home

Pachet Medicină Internă - pentru sănătatea ta interioară și exterioară

ingrijiri.ro-pachet-medicina-interna

Dr. Ramona Andrei, Dr. Gavril Radu

Organele interne au nevoie de controale periodice, deoarece aceste sunt sursa energiei noastre. Vrem să fim alături de tine și te știm bine, pentru a te bucura de cei dragi. Suntem specialiști în prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor organelor interne. Trebuie să ai în vedere fiecare semnal pe care corpul ți-l transmite, căci stabilirea unui diagnostic corect te poate scuti de probleme mai grave. Noi, la îngrijiri.ro, putem rezolva și monitoriza probleme de diagnostic complex, pentru ca organismul tău să poată funcționa normal și tu să te poți bucura de viață, fără griji!

null

Pachet medicină internă I

 • Consultație inițială;
 • EKG cu interpretare;
 • Spirometrie.

PREȚ TOTAL: 300 LEI.

null

Pachet medicină internă II

 • Consultație inițială;
 • EKG cu interpretare;
 • Ecografie abdominală.

PREȚ TOTAL: 500 LEI.

SOLICITĂ PACHETUL

Îți dorești să beneficiezi de servicii
de îngrijiri medicale la domiciliu?

Îți suntem alături în procesul de tratament sau recuperare prin intermediul specialiștilor noștri.

Cine poate beneficia
de îngrijiri medicale la domiciliu

În regim privat: orice pacient

Pentru a beneficia de îngrijiri la domiciliu contra-cost, ai nevoie de recomandarea unui medic specialist. În acest caz, specialiștii clinicii noastre te pot ajuta cu un plan de îngrijire individualizat, care va cuprinde toate serviciile medicale, perioada și ritmicitatea cu care pacientul vei beneficia de acestea.

În regim de gratuitate: orice pacient asigurat

Recomandarea în cazul persoanelor asigurate poate veni de la medicul de familie, medicul specialist la externarea din spital, medicul de specialitate din ambulatoriu. De asemenea, ea poate fi indicată și pentru pacienți cu boli cronice, handicap, convalescență, boli în fază terminală.

Cum poți beneficia de gratuitate prin CAS

null

Obținerea recomandării medicului

În cazul în care doriți să beneficiați de servicii gratuite, în baza asigurării CAS, trebuie să urmați o serie de etape simple. La externarea din spital sau ambulatoriul de specialitate, pacientul trebuie să primească de la medicul specialist o recomandare tip de îngrijiri medicale la domiciliu care să conțină serviciile medicale, perioada și ritmicitatea, în concordanță cu diagnosticul stabilit și în funcție de patologia bolnavului și statusul de performanță ECOG al acestuia. Recomandarea trebuie să precizeze și activitățile zilnice pe care asiguratul nu le poate îndeplini.

null

Întocmirea dosarului pentru CAS

Cu această recomandare, pacientul externat din spital/aparținătorii/persoana împuternicită întocmește un dosar pe care îl depune la Casa de Asigurări de Sănătate, cu condiția să nu se depășească 5 zile calendaristice de la data emiterii recomandării. De precizat este că beneficiarii acestor servicii aprobate de CAS nu pot depăși 90 de zile de îngrijiri în ultimele 11 luni în una sau mai multe etape (episoade de îngrijire).

null

Contactarea echipei îngrjiri.ro

În momentul în care aveți dosarul medical complet și ați primit aprobarea Casei de Asigurări de Sănătate, vă puteți adresa serviciului nostru, urmând ca echipa de îngrijiri medicale să înceapă vizitele la domiciliu cât mai curând posibil.

null
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului specialist
 • recomandare de la medicul specialist;
 • bilet de ieșire din spital;
 • cerere către Casa de Asigurări;
 • dovada calității de asigurat;
 • act de identitate.
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului de familie
 • recomandarea medicală (tipizat special);
 • cerere către Casa de Asigurări;
 • dovada calității de asigurat;
 • act de identitate.
Deschide chat-ul
Sună acum!
Salut. Te putem ajuta?