fbpx

SERVICII ȘI TARIFE

Îngrijiri medicale la domiciliu,
contra-cost sau gratuit

Îngrijirile medicale la domiciliu au rolul de a-ți oferi servicii medicale de calitate în confortul propriei case. Pentru a-ți fi alături, îți oferim o gamă variată de servicii ce pot fi realizate acasă, atât în regim contra-cost, cât și cu gratuitate de la CAS.

În funcție de recomandarea medicului, te putem ajuta cu servicii de la cele mai simple – toaletă, utilizarea de creme – până la proceduri complexe, cum ar fi îngrijirea escarelor, montare sau schimbare sondă urinară și nu numai. Consultă lista de servicii de îngrijire la domiciliu pe care ți le punem la dispoziție.

Te îngrijorează simptomele pe care le ai sau ai intrat în contact cu o persoană infectată cu virusul SARS- COV-2? Metodele de stabilire a diagnosticului pentru infecția COVID-19 au evoluat rapid și au un rol esențial pentru a ține sub control răspândirea coronavirusului. La îngrijiri.ro, înțelegem nevoia oamenilor de a fi în siguranță și de a se asigura că sănătatea lor este în parametri normali. Ba mai mult, recomandăm chiar tuturor să se îngrijească de acest aspect. Din acest motiv, oferim serviciul de testare rapidă antigen SARS-CoV-2 la domiciliu.

Testele antigen sunt mult mai ieftine și mai rapide, tocmai pentru că nu au nevoie de echipamente de laborator sau expertiză avansată. Acestea se recomandă în primele zile de la debutul simptomelor, deoarece încărcătura virală este maximă, aproape de momentul debutului simptomelor. La îngrijiri.ro, garantăm promptitudine și rezultate 100% sigure.

Preț: 90 lei

Testare rapidă
antigen SARS-CoV-2

ingrijiri.ro-test-antigen
null

Administrarea medicamentelor intramusculară, intradermică, subcutanată

60 lei

null

Administrarea medicamentelor intravenoasă

80 lei

null

Administrarea medicamentelor prin perfuzie incluzând soluțiile perfuzabile (Glucoză 5/10%, Ringer, Ser fiziologic) - cantitate 100 ml (aprox. o oră) / 250 ml (aprox. 2 ore) / 500 ml (aprox. 3 ore)

100 lei / oră

null

Clismă cu scop evacuator

130 lei

null

EKG

80 lei

null

Glicemie rapidă (Glucometru)

55 lei

null

Îngrijire escare grad IV

230 lei

null

Îngrijire escare grad III

180 lei

null

Îngrijire escare grad I, II

150 lei

null

Îngrijirea plăgilor infectate

120 lei

null

Îngrijirea plăgilor simple

80 lei

null

Manevre pentru evitarea escarelor, complicațiilor vasculare periferice

110 lei

null

Manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit (toaletă, utilizarea de creme, pudre, soluții, colaci, rulouri și saltea antiescare)

150 lei

null

Manoperă recoltare analize

80 lei

null

Măsurarea parametrilor fiziologici (tensiune, temperatură, puls, saturație, diureză, scaun)

50 lei

null

Microclismă

90 lei

null

Montare branulă

55 lei

null

Montare HOLTER EKG

230 lei

null

Montare sondă urinară(Femei)

150 lei

null

Schimbare sondă urinară(Femei)

90 lei

null

Suprimare fire

110 lei

null

Alimentarea artificială pe gastrostomă/sondă gastrică și educarea pacientului/aparținătorilor

100 lei

null

Alimentarea pasivă, pentru bolnavii cu tulburări de deglutiție, inclusiv educarea pacientului/aparținătorilor

80 lei

null

Manevre terapeutice pentru evitarea complicațiilor pulmonare: posturi de drenaj bronșic, tapotaj, fizioterapie respiratorie

80 lei

null

Îngrijirea stomelor

60 lei

null

Îngrijirea fistulelor

60 lei

null

Îngrijirea tubului de dren și instruirea asiguratului

60 lei

null

Îngrijirea canulei traheale și instruirea asiguratului

65 lei

null

Aplicarea de ploscă, bazinet, condom urinar, mijloc ajutător pentru absorbția urinei

55 lei

null

Kinetoterapie individuală

120 lei

null

Alimentare pasivă

80 lei

null

Toaletare TOTALĂ

150 lei

null

Toaletare PARȚIALĂ

110 lei

null

Test PCR la domiciliu

250 lei

*Prețurile sunt valabile doar pentru municipiul Iași. Pentru alte localități se va percepe o taxă de transport suplimentară.

**Pentru pacienții confirmați pozitiv, izolați / carantinați se va percepe o taxă de 50 de lei (taxă ce include echipamentul de protecție al personalului medical).

Îți dorești să beneficiezi de servicii
de îngrijiri medicale la domiciliu?

Îți suntem alături în procesul de tratament sau recuperare prin intermediul specialiștilor noștri în îngrijire la domiciliu.

Cine poate beneficia
de servicii de îngrijire la domiciliu

În regim privat: orice pacient

Pentru a beneficia de îngrijiri la domiciliu contra-cost, ai nevoie de recomandarea unui medic specialist. În acest caz, specialiștii clinicii noastre te pot ajuta cu un plan de îngrijire individualizat, care va cuprinde toate serviciile medicale, perioada și ritmicitatea cu care pacientul vei beneficia de acestea.

În regim de gratuitate: orice pacient asigurat

Recomandarea în cazul persoanelor asigurate poate veni de la medicul de familie, medicul specialist la externarea din spital, medicul de specialitate din ambulatoriu. De asemenea, ea poate fi indicată și pentru pacienți cu boli cronice, handicap, convalescență, boli în fază terminală.

Cum poți beneficia de gratuitate prin CAS

null

Obținerea recomandării medicului

În cazul în care doriți să beneficiați de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu, în baza asigurării CAS, trebuie să urmați o serie de etape simple. La externarea din spital sau ambulatoriul de specialitate, pacientul trebuie să primească de la medicul specialist o recomandare tip de îngrijiri medicale la domiciliu care să conțină serviciile medicale, perioada și ritmicitatea, în concordanță cu diagnosticul stabilit și în funcție de patologia bolnavului și statusul de performanță ECOG al acestuia. Recomandarea trebuie să precizeze și activitățile zilnice pe care asiguratul nu le poate îndeplini.

null

Întocmirea dosarului pentru CAS

Cu această recomandare, pacientul externat din spital/aparținătorii/persoana împuternicită întocmește un dosar pe care îl depune la Casa de Asigurări de Sănătate, cu condiția să nu se depășească 5 zile calendaristice de la data emiterii recomandării. De precizat este că beneficiarii acestor servicii aprobate de CAS nu pot depăși 90 de zile de îngrijiri în ultimele 11 luni în una sau mai multe etape (episoade de îngrijire).

null

Contactarea echipei îngrjiri.ro

În momentul în care aveți dosarul medical complet și după ce ați primit aprobarea Casei de Asigurări de Sănătate, vă puteți adresa serviciului nostru, urmând ca echipa de îngrijiri medicale să înceapă vizitele la domiciliu cât mai curând posibil.

null
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului specialist
  • recomandare de la medicul specialist;
  • bilet de ieșire din spital;
  • cerere către Casa de Asigurări;
  • dovada calității de asigurat;
  • act de identitate.
Conținutul dosarului către CAS în cazul recomandării medicului de familie
  • recomandarea medicală (tipizat special);
  • cerere către Casa de Asigurări;
  • dovada calității de asigurat;
  • act de identitate.
Deschide chat-ul
Sună acum!
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?